Επικαιρότητα

ΒΟΜΒΑ: Πανελλήνιες, Παρελάσεις και Προσευχή ΤΕΛΟΣ

26 Μάι 2016

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Επιτροπής υπό τον... Αντώνη Λιάκο για τις αλλαγές στην Παιδεία, οι οποίες ρυθμίζουν τη λειτουργία δημοτικών, γυμνασίων, λυκείων, καθώς και το εξεταστικό σύστημα εισόδου στα πανεπιστήμια.

Περισσότερα...

Ο ΟΑΕΔ δεν έδωσε τις εβδομαδιαίες πληρωμές ανεργίας

10 Απρ 2016

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες του ανέργους του ΟΑΕΔ, καθώς δεν πραγματοποιήθηκαν οι εβδομαδιαίες πληρωμές ανεργίας.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα και καταβάλλονται προσπάθειες, ώστε να δοθούν τα χρήματα τη Δευτέρα το πρωί.

 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ενημέρωση για την πληρωμή των παροχών ανεργίας.

Πηγή: piraeuspress.gr

Κοινωνικός Τουρισμός: Δωρεάν διακοπές σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω

08 Απρ 2016

Σε αύξηση της χρηματοδότησης για τα νησιά όπου παρατηρούνται μεγάλες προσφυγικές ροές, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κοινωνικού Τουρισμού», προχωρεί το Υπουργείο Εργασίας.

Περισσότερα...

«Φρούριο» το Ζάππειο

08 Απρ 2016

Κάγκελα... παντού. Σε «αστακό» έχει μετατραπεί το Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή για την υπογραφή στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στην κινεζική εταιρεία Cosco.

Περισσότερα...

Αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου

08 Απρ 2016

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 σε τρία (3) Προπτυχιακά Προγράμματα και 24 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

Περισσότερα...

Aparadektoi Facebook   Aparadektoi YouTube   Aparadektoi Twitter   Aparadektoi RSS