Υγεια

Επιστημονική Μελέτη: Ο Διατροφικός Κίνδυνος που έχουμε στο Ψυγείο μας!

26 Ιουν 2017

Ο χρόνος φύλαξης μιας ανοιχτής κονσέρβας στο ψυγείο αποτελεί σημαντικό ερώτημα για τους καταναλωτές καθώς από τη μία αλλοιώνει το προϊόν και από την άλλη αυξάνει το οικογενειακό προϋπολογισμό, καθώς αν η ανοιχτή κονσέρβα δεν καταναλωθεί άμεσα θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στα σκουπίδια.

Περισσότερα...

7 Απαντήσεις Ειδικού στις Συχνότερες Απορίες για το Μέλι!

24 Μάι 2017

Το μέλι αποτελεί ένα από τα προϊόντα που φέρει υψηλής εκτίμησης από τους καταναλωτές. Η συνείδηση του καταναλωτή σήμερα έχει αλλάξει και πλέον τον ενδιαφέρει άμεσα το προϊόν που αγοράζει να είναι ποιοτικό. Ποιες είναι οι πιο συχνές απορίες όμως των καταναλωτών όταν πρόκειται για μέλι;

Περισσότερα...

10 Επικίνδυνες Παραβάσεις Κανόνων Υγιεινής στο Survivor από τον Τούρκο Chef! (Video)

09 Μάι 2017

 Salt Bae Nusret Gökçe στο επεισόδιο Survivor

Δελεαστικό και εντυπωσιακό το γεύμα που ετοίμασε ο γνωστός σεφ Salt Bae Nusret Gökçe στο επεισόδιο Survivor της Κυριακής 7/5/2017. Μελετώντας όμως τον τρόπο προετοιμασίας και μαγειρέματος, όσο εντυπωσιακός και αν ήταν, δεν παύει να παραβιάζει τους βασικούς κανόνες υγιεινής, που το προσωπικό των εστιατορίων θα πρέπει να τηρεί.

Περισσότερα...

Ο νέος τύπος καφέ και τσαγιού που αδυνατίζει!!!

08 Μάι 2017

Χάστε Γρήγορα Βάρος

Πρόσφατα προωθήθηκε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας ένας νέος τύπος σπόρου καφέ και τσαγιού που αδυνατίζει. Οι συγκεκριμένοι σπόροι περιέχουν φυτικές ίνες αρακά, οι οποίες έχουν ως στόχο να μεταφέρουν στον εγκέφαλο το σήμα του κορεσμού ώστε το άτομο να νιώθει χορτάτο.

Περισσότερα...

Η ατμοσφαιρική ρύπανση ανεβάζει το σάκχαρο και τη χοληστερόλη στο αίμα

26 Μάι 2016

...ενώ επιταχύνει και την αθηροσκλήρωση.

Τρεις νέες επιστημονικές έρευνες έρχονται να «ενοχοποιήσουν» την ατμοσφαιρική ρύπανση για πληθώρα προβλημάτων υγείας και δυνητικών κινδύνων.

Περισσότερα...

Aparadektoi Facebook   Aparadektoi YouTube   Aparadektoi Twitter   Aparadektoi RSS