Θεωρίες

Γιατί ότι αγοράζουμε χαλάει εύκολα; (Video)

13 Οκτ 2014

Ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που εξηγεί γιατί ότι αγοράζουμε πια χαλάει τόσο εύκολα και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό. Η ιστορία ξεκινά από την μείωση ζωής των λαμπών και φτάνει μέχρι τους εκτυπωτές και τα i-pods. Όλα προς χάρην της προγραμματισμένης αχρήστευσης!

Περισσότερα...

Θ. Κασνέσης : Έλληνας πιλότος… Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες!!! (video)

05 Αυγ 2014

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Έλληνα πιλότο Θ. Κασνέση ο οποίος μιλά για τους τύπους αεροψεκασμών (Chemtrails και Comtrails) με χημικά που γίνονται πάνω από τον Ελληνικό εναέριο χώρο,

Περισσότερα...

Τα 9 βασικότερα αίτια – πληγές της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης

29 Μάι 2014

29 Μαΐου 1453: Ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ενδέκατος Παλαιολόγος αγωνίζεται στα τείχη της Βασιλεύουσας και προτιμά τον ένδοξο θάνατο από την ταπεινωτική δουλεία. Μένει στην ιστορία ως ο «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς», που κάποτε θα ξυπνήσει να ξαναστήσει το θρόνο του στην Πόλη.

Περισσότερα...

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει και είναι επίσημο (video)

21 Μαρ 2014

Προσχέδιο έκθεσης της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για το Κλίμα που διέρρευσε και δημοσιεύει ο Independent, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

Περισσότερα...

Σε βιβλίο του 1952 είχε προβλεφτεί ότι γίνεται σήμερα!

30 Ιαν 2014

Διαβάσαμε ένα άρθρο και μας έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων,όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο «μέσα» έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952.

Περισσότερα...

Aparadektoi Facebook   Aparadektoi YouTube   Aparadektoi Twitter   Aparadektoi RSS